ACA’nın minikleri babalarıyla kahvaltıda buluştu

Proje tabanlı eğitim sistemiyle çalışan ve adını sosyal-kültürel etkinliklerle sıkça duyuran (ACA)Akyazı Cumhuriyet Anaokulunda bu yıl düzenlenen" Baba Benimle Kahvaltı Yapar mısın?"Etkinliğinde bir araya geldiler.

Kahvaltıya öğrenci ve babaları katıldı. Katılımın yoğun olduğu Nene Hatun Sınıfı Öğretmeni Emel Çıkıkçı, Ömer Halis sınıfı Öğretmeni Semanur Bozkurt, Sabiha Gökçen sınıfı Öğretmeni Kübra Küçük ve sınıf Öğrencileri Babalarıyla birlikte kahvaltı yaptılar.

Kahvaltı sonrası Okul bahçesinde minik Öğrenciler Babalarıyla birlikte Resimler yaparak hoşça vakit geçirdiler.

Okul müdürü Fetih Çabukoğlu yaptığı konuşmada amaçlarının babaların çocuklarıyla etkili vakit geçirmek olduğunu belirterek programa katılan herkese teşekkür etti.  Geleneksel Baba Benimle Kahvaltı Yapar mısın? etkinliğimizi yoğun veli katılımlarıyla tamamladık. Kahvaltımıza katılan tüm veli ve çocuklarımıza, programda emeği geçen tüm öğretmenlerime, yardımcı personelime ve birbirinden güzel kahvaltılıkları hazırlayan aşçılarımıza teşekkür ederiz.bugün3 sınıfla programa başladık yarın diğer sınıflar Öğrenciler ve Velilerimize aynı duyguları yaşatmak istiyoruz dedi.

22 Eki 2016 - 12:05 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.