ACA'den muhteşem veda

Kısa adı ACA olan Akyazı Cumhuriyet ana okulu muhteşem bir veda gecesi ile 2104-2105 öğretim yılını noktaladı.

Okul bahçesinde yapılan veda gecesi saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Daha sonra Okul Müdürü Fetih Çabukoğlu ve mezun olan Elmaşekerleri sınıfı öğretmeni  Kübra Çelebi,  Üzüm Salkımları sınıfı öğretmeni Meral Özer, Çilekler sınıfı öğretmeni Emel Önder, Portakallar sınıfı öğretmeni  Elçin Kopya yaptıkları duygusal konuşmalarda başarılı bir eğitim öğretim yılını daha geride bıraktıklarını belirterek öğrencilerine bizler sizleri unutmayacağız. Okulumuzda aldığınız eğitimlerle bundan sonraki hayatınızda ve gideceğiniz okullarınızda başarılı olacağınızdan asla şüphe etmiyoruz. Hepinizin gözlerinizden öpüyoruz ve sizleri geleceğe uğurluyoruz ifadelerini kullandılar.

Törende daha sonra Okul Müdürü Fetih Çabukoğlu  tarafından yıl içinde eğitim öğretime katkı sağlayan öğretmen ve velilere birer teşekkür plaketi verildi.

Veda gecesinin bundan sonraki bölümlerinde öğrenciler yaptıkları bale gösterileri ve halk oyunları gösterileri ile izleyenlerin hayranlıklarını kazandılar ve bol alkış aldılar.

Gecenin sonunda mezun olan öğrenciler öğretmenlerinin ellerinden diplomalarını alarak kep fırlattılar. Daha sonra da animasyon gösterileri eşliğinde palyoçalar tarafından doyasıya eğlendirildiler.

03 Haz 2015 - 11:34 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

akyazılı - çok muhteşem olmuş. resimdeki kız çocukları fransız mı? yoksa italyanmı ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Haziran 11:34