A.hasnun Voleybolda 2.inci

Ahmet Hasnun Tunçsoy İlköğretim Okulu bu yılda başarılı bir grafik çizerek ikinciliği elde etti.

AHMET HASNUN İ.Ö.O VOLEYBOL BAŞARISI 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen spor yarışmalarında voleybol dalında önceki yılın şampiyonu Ahmet Hasnun Tunçsoy İlköğretim Okulu bu yılda başarılı bir grafik çizerek ikinciliği elde etti. 23 takımın katıldığı müsabakalar oldukça çekişmeli bir atmosferde geçti.Eleme usulu sistemiyle yapılan maçlarda Ahmet Hasnun Tunçsoy İ.O.yarı finalde Zübeyde Hanım İ.O.yenerek finale çıkmayı başardı. Okul müdürü Eşref Başer verdiği demeçte birinciliğin bizler için zor olmadığını ancak hasta oyuncularının olması ve maçların ders çıkış saatlerinin hemen sonrasında başlaması nedeni ile oyuncuların ısınmadan maça çıktıklarını bu nedenle final maçının bir sayı ile kaybedildiğini dile getirdi .Organizatörlerin bu hususları dikkate almalarını öneren Başer bundan sonra yapılacak maçlara daha hazırlıklı bir şekilde çıkacaklarını başarılarının devam edeceğini belirtti. Ahmet Hasnun İ.O.Ö Takım Listesi Eşref Başer,Baki Yılmaz,Eray Haskaya,Mustafa Başak,Mehmet Paşalıoğlu,Mehmet Külekçi,Kamil Köroğlu,Uğur Güder SIRALAMA 1-BAHÇELİEVLER İÖO 2-AKYAZI AHMET TUNÇSOY İÖO 3-SERDİVAN ZÜBEYDAHANIM İÖO 4-Şh. ABDULLAH ÖMÜR İÖO [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/3d6bd2.JPG[/RESIM]

25 Kas 2009 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.