9 kişi yaralanmıştı Sözde önlem aldılar

Kuzuluk beldesinde Pazar günü akşamı 9 kişinin yaralandığı kaza sonrası yetkililerin aldığı önlem düşündürücü.

Kuzuluk beldesinde Pazar günü akşamı Bahçe Tarım aracı (Pat Pat) ile 15 metrelik kuyuya uçan ve 9 kişinin yaralandığı kaza sonrası belde yöneticileri tekrar bir kaza yaşanmaması için çukurun kenarına kumdan set yaparak sözde önlem aldılar.

Kuzuluk beldesi ve çevresinde insanların yaşam alanlarında birçok kuyu bulunduğu ve tehlike saçtığı bildirildi..

Vatandaşlar Kum şirketlerinin beldede bir çok yerde inşaat malzemesi temin etmek için bu tür kuyular açtığını bu çukurların yağmurlu havalarda su ile dolduğunu be nedenle de çocuklarını sokağa çıkaramayacak duruma geldiklerini yetkililerin hiçbir önlem almadıklarını can yandığında da aldıkları önlemlerin çok komik olduğunu söylediler.

İlgili Haberi Okumak İçin Tıklayınız

02 Nis 2013 - 10:38 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.