5 yaşındaki çocuk Sakarya Nehri'ne düştü

Sakarya Nehri kenarında çadırda yaşayan bir ailenin 5 yaşındaki çocuğu, babası suya bir şey döktüğü sırada nehre düştü. Çocuğu şans eseri kayıkla oradan geçen bir vatandaş sudan çıkardı

cocuk-1.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Azim Çelik'in haberiMEDYABAR.COM:- Olay, Adapazarı Güneşler Mahallesi Eski Sakarya Köprüsü mevkiinde 15.30 sıralarında yaşandı. Nehir kenarında bölgede kurdukları yaklaşık 50 çadırda yaşayan mültecilerden bir ailenin babası nehir kenarına kullandıkları suyu dökmeye gitti. Bu sırada babasının peşinden giden 5 yaşındaki çocuk, toprak alanda dengesini kaybedip nehre düştü.Çevredekilerin durumu fark edip ihbar etmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.Çocuğun babası da nehre atlarken, şans eseri bu sırada bölgeden kayıkla geçen bir vatandaş çocuğu sulara kapılıp gitmeden kayığa çıkardı. Çocuk ekipler gelmeden ailesi tarafından kayıktan alındı.  Çadırlarda yaşayan diğer vatandaşlar olay sırasında büyük korku yaşadı. Görgü tanığı bir kişi o anları anlatırken,"Babası nehre su dökmeye gidiyor, bu sırada bir ses duyuyor. Çocuğun suda çırpındığını görünce nehre atlamak için hazırlanıyor bu sırada şans eseri oradan geçen bir vatandaş çocuğu suya kapılmadan kayığa çıkarıyor. Biz de büyük korku yaşadık" diye konuştu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

23 Nis 2018 - 19:39 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.