5 bin kişiye GBT!

Ülke genelinde Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik teşkilatlarının katıldığı Huzur Türkiye - 6 uygulaması kapsamında ilimizde de 5 bine yakın kişi kontrol edildi

MEDYABAR.COM - 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatı doğrultusunda ülke genelindeki 'Huzur Türkiye' uygulamalarının 6'ncısı Çarşamba akşamı yapıldı. 
Ülke genelinde Jandarma, Emniyet ve Sahil Güvenlik teşkilatlarının katıldığı uygulamada binlerce kişi suç unsurları ile yakalandı, çok sayıda araca ve işletmeye işlem yapıldı.

 

İlimizde de Polis ekipleri sabit noktalar ve halka açık yerlerde 73 ekip ve 542 personelin katılımıyla uygulama yaptı.


4 bin 270 kişinin Genel Bilgi Taraması (GBT) yapılırken, 880 aracın evrakları kontrol edildi.

 

İl genelinde faaliyet gösteren 160 işyerinde de kontrol ve uygulama yapıldı.

 

Uygulama sonucunda 11 şahıs ve 3 yerine çeşitli gerekçelerle işlem yapılırken, 74 araç sahibine kusurlarından dolayı toplam 34 bin 481 lira para cezası kesildi. 
17 araç ise trafikten men edildi.


Denetimlerde 2 ruhsatsız, 1 tane de kuru sıkı tabanca ele geçirildi. 1 kişi gözaltına alındı.

25 May 2017 - 17:40 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.