40 Kişilik Kafile Umre İçin Yola Çıktı

İlçemizden Diyanet İşleri bakanlığına bağlı bir organize ile 40 umrecisi 15-20 günlük kutsal topraklara doğru yola çıkarken gözyaşları ve dualar ile uğurlandı.

Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii önünde umreciler için uğurlama programı yapıldı. Pazar günü saat 10:00 sıralarında Gazi Süleyman Paşa camii önünde toplandı. İlk olarak Medine’ye gidecek olan kafile burada 4 gün kaldıktan sonra Mekke’ye geçiş yapacaklar.

15-20 günlük Umre yapmak için Gazi Süleyman Paşa Camii önünde toplanan 40 kişilik kafile Ailelerinin ve yakınlarının duaları ile yolcu ederken sevinç gözyaşları döktüler..

Hacı İbrahim Aydın

23 Oca 2017 - 16:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

naile - aahhhh babam gidp geldin o kutsal topraklara gelince yaktın içimizi vefatınla bu kadar mı yakındı ölümün geldin ay geçmeden 28 günde basamadığın toprağa yattın doymadık babam sana doyamadııııık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 16:45