30 METRELİK ŞARAMPOLE UÇUNCA UYANDI ( VİDEO )

Şoförü uyuyan tavuk ETİ yüklü TIR yoldan çıkarak 30 metrelik boşluğa düştü 1,i ağır 2 kişi yaralandı.

TAVUK YÜKLÜ TIR 30 METRELİK ŞARAMPOLE UÇTU 1,İ AĞIR 2 YARALI Şoförü uyuyan tavuk ETİ yüklü TIR yoldan çıkarak 30 metrelik boşluğa düştü 1,i ağır 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre saat 00.00 sıralarında Akyazı'ya bağlı dokurcun beldesi Dere Mahalle mevkiinde yoldan çıkarak 30 metrelik şar5ampole uçtu. Kamyon sürücüsü Ömer Kerey (32) ağır yaralanırken yanındaki Mustafa Cihangir (17) in ayağı kırıldı. Bolu ili Mudurnu, ilçesindeki bir tavuk firmasından aldığı Piliç eti yüklü Ömer Kerey yönetimindeki 41 R 6248 plakalı kamyon Akyazı'ya bağlı dokurcun beldesi Dere mahallesi mevkiinde 30 metrelik şarampole uçtu. TIR ın Arkasından gelen diğer araç sürücülerinin verdikleri bilgiye göre kamyonun hızlı gittiğini yolda zikzak çizmeye başladığını ve daha sonra viraja geldiğinde yoldan aşağıya uçtuğunu ve hemen köylülerden yardım isteyip 112 yi aradıklarını belirttiler. kaza yerine gelen dokurcun belediye başkanı ruhi yılmaz ise bu virajda sık sık kaza olmakta hatta bir kazada ölümle sonuçlanmıştır karayollarının bu virajda biraz daha düzenleme yapması gerektiğini söyledi. 30 metrelik Şarampole uçan kamyondaki Ömer Kerey ve Mustafa Cihangir Akyazı'dan gelen 112 ambulanslarıyla kaza yerinden alınıp önce Akyazı devlet hastanesine daha sonra durumu ciddi olan sürücü Ömer Kerey Sakarya araştırma Hastanesine Mustafa Cihangir ise Toyota sa ilk yardım Hastanelerine sevk edildiler. Kaza yerine gelen jandarma ekipleri kaza ile soruşturma başlatırken araçtan savrulan Piliçler için fabrika yetkilileri gelene kadar nöbet tuttular..

30 metrelik uçurumdan yuvarlanınca uyandı taken-by-akyazinet

07 Tem 2011 - 00:00 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.