3. Organize'de yangın paniği!

Söğütlü'de bulunan sanayi bölgesinde bir tekstil fabrikasının pamuk pres deposunda çıkan yangında, depo kül olurken 9 fabrika işçisi dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Ferizli'den Mustafa Üstibi'nin Haberi...

MEDYABAR.COM-

Söğütlü'de bulunan 3. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir tekstil fabrikasının pamuk presleme deposunda gece saatlerinde nedeni belirsiz bir şekilde yangın çıktı.

 

Fabrikada gece vardiyasında çalışan işçiler yükselen alevleri farkedince hemen itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi.

 

Yangın esnasında fabrikadada çalışan işçiler, hemen fabrikadan çıkarıldı. Alevler şans eseri fabrikanın diğer bölümlerine sıçramadan söndürüldü.

Yangın esnasında fabrika içinde olan ve dumandan etkilenen 9 işçi, ambulanslarla Ferizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Burada ilk müdahaleleri yapılan işçiler Yenikent Devlet Hastanesi'ne sevkedildi.

Yangında pamuk presleme deposunun tamamı kül oldu. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

İTFAİYE EKİPLERİ VE İŞÇİLER

YANGINA BÖYLE MÜDAHALE ETTİ...

07 Ağu 2015 - 10:35 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.