3 İlçede Kenevir Baskını 5 Adli Kontrol 2 Tutuklama!

Sakarya İl Jandarma komutanlığınca düzenlenen 3 ilçedeki uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı. Aralarında Akyazı ilçesinindi bulunduğu operasyonda 565 kök kenevir 2 gr bonzai ele geçirildi.

11bdc6e7134fd66b197faa8b4d281c93.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince son bir hafta içerisinde yapılan istihbarı çalışmalar sonucu; Adapazarı, Akyazı, ve Erenler ilçelerinde, yasadışı kenevir ekimi ve uyuşturucu madde kullanımıyla ilgili toplam (5) ayrı operasyon icra edilmiştir.

                       İcra edilen bu operasyonlarda toplam, (6300) gram kubar esrar, (565) kök kenevir bitkisi ve (2) gr. sentetik kannabinoit (bonzaii) ele geçirilmiştir. olaylarla ilgili olarak (5) şüpheli hakkında adli soruşturma başlatılmış olup olay ile ilgili (2) şüpheli tutuklanarak cezaevine konulmuştur.

                       İnsanlarımızı maddi çıkarları uğruna ölüme sürükleyen ve gençlerimizi uyuşturucuya bulaştıran, geleceğimizi karartan  zehir tacirlerine karşı sakarya il jandarma komutanlığı tarafından operasyonlara devam edilecek olup, bütün vatandaşlarımızın 156 jandarma imdat telefonuna, uyuşturucuyla ilgili ihbarları zamanında bildirmeleri hem insanımız korumak hem de uyuşturucudan menfaat temin edenlere karşı mücadelede ki etkinliği artıracaktır.

                       KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.

24 Tem 2017 - 17:02 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.