2 Yaralı Var

ALTINDEREDE ÇIKAN SİLAHLI ÇATIŞMADA 1 AGIR 2 KİŞİ YARALANDI

AKYAZI ALTINDEREDE SİLAHLI ÇATIŞMA Altındere Beldesinde çıkan silahlı çatışmada 2 kişi yaralandı.yaralar önce Akyazı Devlet Hastanesine Kaldırılarak ilk müdahaleleri yapıldıı.daha sonra Toyata sa hastanesine kalıdırılan yaralılardan Enver Kalyoncunun durumunun agır oldugu gelen bilgiler arasında. Alınan bilgilere göre Enver Kalyoncu (50) ve Mustafa Birinci ( 37) aralarında henüz sebebi anlaşılamayan nedenle önce tartıştılar.tartışmada her iki kişi silahlarına davranarak Birbirlerine ateş açtı.çıkan silahlı tartışmada Enver Kalyoncu ve Mustafa Birinci çeşitli yerlerinden yaralandılar.Jandarma olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. . [ADRES=http://akyazi.net/article_view.php?aid=2467//]Bu haber hakkında gelişmeler için tuşlayınız[/ADRES]

29 Oca 2009 - 00:00 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.