2 ayrı yerde Su arızası. Sular ne zaman gelecek.

Akyazı ilçe merkezinde 2 ayrı yerde Su hattında meydana gelen arızalar nedeniyle Pazar günü Su kesintisi yaşandı.Sular ne zaman gelecek..

Pazar günü meydana gelen Su kesintisinin nedeni belli oldu. Hastane Mahallesi ve Konuralp Okulu ününde ana su hattında patlayan Borular nedeniyle uzun süre su kesintisi yaşandı.

Saski ekipleri her iki arızayı da onarma çalışmalarına devam ediyor. Su kesintisi çalışmaları saat 18.00 civarında sona ereceği Vatandaşın Su kullanımı için Su Hattının tamamen dolup Çeşmelere yansıması ise 21 civarında gerçekleşebileceği bildirildi.

07 May 2017 - 17:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

AkyaxılıAkyaxılı - Bu ne yahu yıllardan beri bu boru patlamalarından bıktık illallah ettik......Akyazının bu su çilesi yıllardan beri devam ediyor...!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Mayıs 17:29