2 AYRI AHIR VE SAMANLIK YANDI

Akyazı İlçesi Küçücek beldesinde ve Meşe pınarı köyünde 2 ayrı ahır ve samanlıkta yangın çıktı.

2 AYRI AHIR VE SAMANLIK YANDI Akyazı İlçesi Küçücek beldesinde ve Meşe pınarı köyünde 2 ayrı ahır ve samanlıkta yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, Akyazı İlçesi Küçücek Mahallesinde Bekir Saka 'ya ait ahır ve samanlıkta henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Vatandaşların haber vermesiyle Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Akyazı Grubu yangına kısa sürede müdahale etti. Samanlıkta çıkan yangın yanında bulunan büyük ahır ve evlere sıçramadan kısa sürede söndürüldü. Akyazı ilçesi Meşe pınarı köyünde Ahır ve Samanlık yandı Erdal Yıldız'a ait ahır ve samanlıkta bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. Yangın Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Akyazı Grubu tarafından kısa sürede söndürüldü. Her iki yangında da maddi hasar meydana geldi Jandarma her iki yangınla ilgili soruşturma başlattı.

06 Kas 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.