18 Mart Çanakkale Zaferi kutlandı

18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü Akyazı’da da törenle kutlandı. Atatürk Anıtı önünde yapılan törende Kaymakam Ömer Kalaylı, Garnizon Komutanı Çağatay Ezgü, Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Gaziler Derneği anıta çelenklerini koyarak saygı dur

2afcf5056939667bec3d1ab2baed86dd.jpg
f34316c44bfd97cafde6987c8553a490.jpg
+5
Haber albümü için resme tıklayın

18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü Akyazı’da da törenle kutlandı. Atatürk Anıtı önünde yapılan törende Kaymakam Ömer Kalaylı, Garnizon Komutanı Çağatay Ezgü, Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Gaziler Derneği anıta çelenklerini koyarak saygı duruşunda bulundular. Daha sonra İstiklal Marşı ile göndere bayrak çekildi.

Günün anlamını belirten konuşmanın ardından protokol merkez mezarlığında bulunan terör şehitlerimiz polisler Olgun Küpçü, Furkan Çelik ve Asker Aydın Şişman’ın mezlarını ziyaret ettiler.

Her 3 şehidimizn başında okunan kuran-ı Kerim ve yapılan dualar şehitlerimizin ruhlarına bağışlandı. Daha sonra da Hanyatak mahallesindeki şehitlerimizin kabirleri ziyaret edildi.

Aynı gün öğleden sonra Kuzuluk Merkez İlkokulu Kuzulukta şehitlerimiz anısına bir yürüyüş düzenledi.

Akyazıdaki törenlere Kaymakam Ömer Kalaylı, Garnizon Komutanı Çağatay Ezgü, jandarma komutanı yüzbaşı  Mustafa Hekimoğlu, bazı daire amir ve memurları ile vatandaşlar katıldı.

19 Mar 2017 - 01:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.