18-24 Mart Yaşlılar Haftası Akyazı’da Kutlandı

18-24 Mart yaşlılar haftasında Kaymakamlık, Belediye ve İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ortaklaşa bir program düzenledi.

Akyazı’da Yaşlılar haftası dolayısıyla Kenan Sofuoğlu parkta bir kahvaltı programı düzenlendi. Kaymakamlık, Belediye ve İlçe Sağlık müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Yaşlılar haftası programında geçmişte emeği geçen çınarlar ve bir çok yaşlının katılımıyla program gerçekleşti. Program İlçe Sağlık müdürlüğünün hazırlamış olduğu slayt gösterisiyle start verildi. Daha sonra kürsüye çıkan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülşah Yılmaz selamlama konuşması yaptı. Daha sonra selamlama konuşması yapmak üzere kürsüye gelen belediye başkanı Hasan Akcan konuşmasında; 58 yaşındayım ve hala kendimi delikanlı hissediyorum. Sizlerle burada bir arada olmak bana onur ve gurur veriyor, dedi. İlçe Kaymakamı Ömer Kalaylı ise konuşmasında İlçeye yapılacak olan projelerden bahsetti. Kalaylı; İlçemizin yaşlıları ile bugün bir araya geldik. Vesile olanlara teşekkür ediyorum. Burada sizlere İlçemize kazandırmak istediğimiz birkaç projeyi belirtmek istiyorum. Kaymakamlığımız ve Belediyemiz ile birlikte ortak projelerimiz var. Yalnız yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayamayan yaşlılarımız için Evimde Sağlıkla Mutluyum projesinin Bakanlığa sunduk ve bu proje onaylandı.  Bu projenin yakın zamanda ihalesini yaparak hizmete sunmak istiyoruz. Bir diğer projemiz ise İlçemize Huzur Evi yapmak istiyoruz. Bu projeyi de hazırlayarak Bakanlığa sunduk ve takibindeyiz, dedi. Ömer Kalaylı son olarak Yaşlılar bizim için çok önemli onlara yakından ilgi göstermek istiyoruz, dedi.

Programda yaşlılar adına söz verilen Emekli Öğretmen Suat Boztepe kürsüye gelerek bu organizasyonu yapanlara çok teşekkür ediyorum. Ben kendimi hala genç hissediyorum. 20 yaşında da ihtiyar gördüm bu hayatta. Amacımız yaşlanıp ihtiyarlamamak, dedi.

18-24 Mart Yaşlılar haftası programına Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı, Belediye başkanı Hasan Akcan,  Jandarma Komutanı Mustafa Hekimoğlu, Askerlik Şube başkanı Çağatay Ergü, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Baş komiser İshak Göz, Belediye başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülşah Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Muhtarlar Derneği başkanı Bekir Durmuş, Ak parti İlçe başkanı Fevzi Bora, Oda başkanları, Sivil Toplum kuruluşları, Mahalle Muhtarları, Sağlık Çalışanları katıldı. Program yapılan dualarla son buldu.

23 Mar 2017 - 15:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.