17 KÖY YOLU KAPALI KAR TATİLİ YOK

Bölgemizde yaşanan Yoğun Kar yağışı İlçemizde de etkili oluyor 17 Köy yolu ulaşıma kapalı.. Öğrencilerin beklediği Kar tatili ise şimdilik yok.işte fotoğraflar..

17 KÖY YOLU KAPALI KAR TATİLİ YOK Bölgemizde yaşanan Yoğun Kar yağışı İlçemizde de etkili oluyor 17 Köy yolu ulaşıma kapalı.. Öğrencilerin beklediği Kar tatili ise şimdilik yok. İlçemizde Salı günü başlayan Yoğun Kar yağışı etkisini sürdürüyor. Aralarında Boztepe, Taşyatak, Güzlek, Yeniköy. Ballıkaya ve yüksek kesimlerde bulunan 17 Köy yollu ulaşıma kapandı. Salı günü akşam saatlerinde yer yer kapanan D 140 Karayolu Kuzuluk Dokurcun bölgesinde yapılan çalışmalar sonucu ulaşıma açıldı. İlçe Özel idare müdürü Cengiz Bilgin Yol açma çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor Fakat açtığımız yollar yoğum Kar yağışı nedeniyle tekrar kapanıyor.İş makinelerimiz öncelikli olan ana yolları aralıksız çalışarak açık tutmaya çalışıyor dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Papatya İlçemizde faaliyet gösteren tüm okullarımız açıktır.Henüz Kar tatili yok.Taşımalı öğrencilerin gelemeyecek durumda olanları için idari yöntemler uygulanacaktır Okula gelemeyecek Bu öğrenciler öğretmenleri tarafından ders açıkları kapatılma yoluna gidilecektir dedi. Akyazı Belediyesi Kar'a karşı 7 / 24 hazır Akyazı Belediyesi yeniden başlayan yoğun kar yağışına karşı 7/24 hazırlıklı olarak çalışmalarına devam ediyor. Son 2 gündür Sakarya genelinde 180 köy yolunun ulaşıma kapanmasına neden olan ve ilçemizde de etkisini gösteren yoğun kar yağışı ve tipiye karşı Akyazı Belediyesi Teknik Ekipleri yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Teknik ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde kapalı yollar yeniden açılarak ulaşımın devam etmesi sağlanarak olası bir yeniden kapanmaya karşı da ekipler gece gündüz hazır olarak bekletiliyor. Akyazı BelediyesndenYapılan Açıklamada "Belediyemize bağlı bulunan ova mahalleleri özellikle Küçücek, Bıçkıdere ve Salihiye köylerinde de belediyemiz imkânları ile yol açma çalışmaları devam etmektedir. Ekiplerimiz karla mücadele konusunda hazırlılık olarak bulunmaktadır" dedi.

29 Şub 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.