16 Yaşındaki Bonzai Kullanan Gencin İçler Acısı Hali

Akyzaı’da bonzai kullanan bir genç, fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldı. Bonzai kullandığı öğrenilen gencin içler acısı hali görenlere “bu gençlere yazık oluyor “ dedirtti.

16 Yaşındaki Bonzai Kullanan Gencin İçler Acısı Hali
Haber albümü için resme tıklayın

Edinilen bilgilere göre Akyazı Konuralp Mahallesi Pazarköy Caddesi üzerinde bonzai kullandıkları öğrenilen 3 gençten 16 yaşındaki T. V. fenalaşarak bir anda yere yığıldı. Çevre sakinleri yere yığılan genci görünce durumu 112 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 ekiplerince çevrede yapılan aramalarda vakaya rastlanmayınca çevre sakinleri gencin 2 kişinin koluna girerek uzaklaştırıldığını belirtti.

3 kişi oldukları öğrenilen şahıslardan 2’si, fenalaşan arkadaşlarını olay yerinden uzaklaştırmak istese de başarılı olamayınca Pazarköy Caddesi üzerinde sokak ortasında bırakıp kaçtılar. 16 Yaşındaki genci yerde yatarken gören vatandaşlar durumu tekrar 112 ekiplerine bildirdi. Pazarköy Caddesine yönelen 112 acil sağlık ekipleri bonzai kullanan genci ambulansa bindirerek Akyazı Devlet Hastanesine götürdü.

Genç, Ambulansa bindirilirken “Benim kolumu neden tutuyorlar. Bıraksanıza beni. Ya gitmeyeceğim, bırakın beni” diye dirense de ambulans bindirilerek Akyazı Devlet Hastanesine götürüldü.

21 Eyl 2014 - 01:41 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

emrekadir - içmesin kardeşim ya bu ilk haber değil ya bu boku içince bu hale geleceğini biliyolar ee ne içiyo ... bunu bile bile km içiyosa .... acımıcaksınuyuşturucu ve bonzai tacirleri mecliste.biliçli olarak gençlerimizi yok etmek istiyorlar.bir gün bu illetten toplu ölümler olacak.hükümet uyuşturucu ile macadele ediyormuş gibi yapıyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 01:41