15 Temmuz Milli İrade derneğinden Kılıç’a ziyaret,

15 Temmuz Milli irade Derneği Başkanı Ali İnci, Akyazı kurucu başkanı Ali Gezer ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç'ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi

dc52b9b4f155fd2eb0431e3a94bc9460.jpg
0138afad5fea6bee921fc99a1fabfbe5.jpg
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Dernek Başkanı Ali İnci, Başkan Kılıç'ı tebrik ederek, "15 Temmuz akşamı milletin yanında duran siyasetçileri ziyaret edeceğiz, durmayanları ziyaret etmeyeceğiz. Bu necip millet 15 akşamı darbe karşısında dik durarak bir destan yazdı. Sizlere yeniden il Başkanlığı görevinizde başarılar diliyoruz. Hep birlikte ve tüm milletimi ile birlikte derneğimizi taçlandıracağız.15 Temmuz başta olmak üzere ve tüm darbeleri unutmadık ve unutmayacağız" dedi. Başkan İnci, Kılıç'a ziyarette plaket verdi.

AK Parti İl Fevzi Kılıç, 15 Temmuz Milli İrade Derneği Başkanı ve Eski Milletvekili Ali İnci'ye, yönetim kurulu üyelerine yapmış oldukları bu nezaket ziyaretlerinden dolayı, teşekkür etti.

Kılıç; "Böyle bir derneğin olması, ciddi boşluğu dolduracağına inanıyorum. Siyaseten bize düşen görev neyse biz her zaman hazırız." dedi.

20 Mar 2018 - 11:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.