15 Temmuz gazisi Akyazı’lı Yaman Ağırlar Bitlis’de destan yazıyor

15 Temmuz darbe kalkışmasında Ankara Emniyet müdür yardımcısı iken Genel Kurmay, Emniyet Genel müdürlüğü ve Külliye önünde verdiği mücadele sırasında gazi olan Akyazı’lı Polis şefi Yaman Ağırlar Bitlis'te de destan yazmaya devam ediyor.

20c69e5cef94465d9485539a24793bf7.jpg
84032345019a6599f59d5cc074f44af7.jpg
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Ankara Emniyet müdür yardımcısıyken 15 Temmuz darbe kalkışmasında Genel Kurmay başkanlığı, Emniyet genel müdürlüğü ve Külliye önünde hainlere karşı mücadele veren Külliye önündeki çıkan çatışmada helikopterler tarafından atılan Bombalar nedeniyle makam şoförünü şehit veren kendisi de Gazi olan yaptığı kahramanlıklar nedeniyle Cumhur başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın elinden ödül alan Akyazı’lı Polis müdürü Yaman Ağırlar Bitlis il emniyet müdürlüğüne atanmıştı.

Akyazılı Bitlis il Emniyet müdürü Yaman Ağırlar Bitlis da makam koltuğuna bağlı kalmayıp Terör örgütlerinin korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

Makam odasına bağlı kalmayan Terör örgütlerinin korkulu rüyası olan Bitlis İl Emniyet müdürü Yaman Ağırlar yapılan terör operasyonlarında bizzat ekibinin başında yer alıp Terör örgütlerine karşı destan yazmaya devam ediyor.

14 Eki 2017 - 13:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

mehmetali yılmaz kemalpaşa artvinMetin bayrakM. Sadık ZEYBEKKiyasettin calpKapadokyalımustafa ağırlarSerdar seckin - başarıların devamını diler , rahmetli selami amca gibi artvin e il emniyet müd olmanınızı bir aphaz olarak bekler saygılar dilerimNede olsa Akyazi lı okadar olsun Allah tüm polis ve askerlerimizi korusunBaban rahmetli Selami abim gibi çok yakışıklı, başarılı ve gerçek bir Türk Milliyetçisi devlet adamı, senin gibi bir kardeşimin başarıları ile onur duydum.

Allah yar ve yardımcın olsun.

İnşallah Bursa İl Emniyet Müdürü olduğunu görmek nasip olur...Hey maşallah rabbim sizleri korusunALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN MÜDÜRÜMyolun bahtın açık olsun her şey vatan için allaha emanet olunBi Akyazılı olarak gururlandım ALLAH CC vatan icin mücadele verenleri korusun yolunuz acık bahtınız güzel olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ekim 13:54