15 Temmuz belgeselinde Adil Öksüz’ü Akyazı’lı sanatçı canlandırdı

TRT tarafından hazırlanan 15 Temmuz belgeseli çekimleri sona erdi. Belgeselde Akyazı’nın damadı olan Adil Öksüz’ü yine Akyazılı sanatçı Ahmet Albayrak canlandırdı.

e713ed78dbe77957cf6044839e4d3d88.jpg
e5c823becffd7b0f9dbd48019f94c044.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

TRT tarafından hazırlanan 15 Temmuz belgeselinde sona gelindi.15 Temmuzda TRT’ de yayınlanacak olan belgeselde FETÖ terör örgütünün kilit ismi olan serbest bırakıldıktan sonra son görüldüğü yer olan Sakarya ili Akyazı ilçesinde evli olan aynı zamanda kayınpederi Dr. Cevat Yıldırım baldızları  ve kayınçolarının da tutuklu olduğu davada Akyazı’nın damadı olan Adil Öksüz’ü yine Akyazılı sanatçı Ahmet Albayrak canlandırdı.

Birçok Film ve dizilerde rol alan Akyazılı tiyatro oyuncusu Ahmet Albayrak uzun çalışmalar sonrasında belgesel çekimlerimiz sona erdi. Maalesef Akyazı’dan evli olan FETÖ terör örgütünün kilit ismi Adil Öksüz rolünü canlandırmak bana düştü. Fakat bizler sanatçıyız verilen rolü layıkıyla icra etmek zorundayız dedi.

28 Haz 2017 - 14:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Türkiye SevdalısıAkyazılı GurbetçiAkyaxılı - Daha hala kökleri kurumuş değil ne bukelemun ne menem karskterde yaratıklarki oyun hamuru gibi her kaba her şekle girebiliyorlar bu hainle organik inorganikilliyet bağı bulununlar halen yapılmakta olan inceleme ve araşturnalar sonucunda zamanla ortaya çıkacağına inancımız tam.O zaman bukelamun kılıklı yaratıkları hepberaber göreceğiz inşallah.Yoksa bunlar dışarda iken bize huzur ve rht uyku yok.Gündemde olmazsak kırılırım zaten bu gün aydında bir azerbaycanlı tıp öğrencisiyle karşılaştım nerelisin abi dedi sakarya akyazı deyince abi ora kötü yer değilmi ya öyle diyorlar dedi sen ne kadardır türkiyedesin nerde okuyorsun dedim denizli pamukkale Üniversitesi tıp 2.sunıfa gectim dedi 1 yıl hazırlık ve 1 yıl 1. Sınıf dersek 2 yılda Türkiyenin en önemli yerini öğrenmişssin dedim tıp terimler listesinden nasıl başkaldırıp bu bilgiye hakim oldun hayret ettim dedim.İşte dostlar dış dünya bile bizi nasıl algılıyor.Bir türlü kıramadık bu kötü imajımızı:((O hain şeytanı hiç kimse bihakkın canlandıramaz... çünkü hiçbir tarife ve tanıma uymayan adi bir öküzdür....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Haziran 14:56