12 Yaşındaki Çocuk Kolundan Maganda Kurşunuyla Vuruldu

Akyazı Erdoğdu Mahallesinde bir düğünde havaya ateş açan bir kişi 12 yaşındaki bir çocuğun kolunda yaralanmasına neden oldu.

Edinilen bilgilere göre Erdoğdu Mahallesinde bir düğünde kimliği belirlenemeyen bir ikişinin havaya açtığı ateş sonucu 12 yaşındaki Onur Bulduk isimli bir çocuk kolundan yaralandı.

Yaralanan küçük çocuk 112 acil sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kolundan yaralanan küçük çocuk burada yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

10 Ağu 2014 - 15:23 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.