110 Yaşındaki Recep Yazıcı Toprağa Verildi

İlçemiz halkından merhum öğretmen Hüseyin, Salih, Rüstem ve Kamil Yazıcı’nın babaları, imam Hasan ve Hüseyin Yazıcı’nın dedeleri Recep Yazıcı (110) vefat etti.

e2Bs6M.jpg
Qyxq9ME.jpg
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Cenazesi Gazi Süleyman Paşa Camisinde kılınan Cuma ve cenaze namazının ardından merkez aile mezarlığında toprağa verildi.

Akyazi.net ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileriz.

Hacı İbrahim Aydın

Recep Yazıcı (Ortada)

02 May 2014 - 14:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Tayfun AŞARTayfun AŞAR - Yazıcı ailesinin başı sağolsun merhum amcamızın mekanı cennet olsun Tayfun AŞAROrada iki cenaze vardı biri de Güleç ailesine ait iki cenazeden sadece bunu yayınlamanızı kınıyorum utanç verici olarak görüyorum Alaattin abi resmen ayrımcılık yapmışsınız. Tayfun AŞAR

Editör:Farketmemişsiniz diğer cenazede yayındadır.

http://www.akyazi.net/asirlik-cinar-fatma-gulec-topraga-verildi-14259h.htm

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Mayıs 14:36