10 yaşındaki çocuk askılıkta iple asılı bulundu

Kaynarca İlçesinde 10 yaşındaki çocuk, evlerinde odada annesi tarafından balya ipiyle duvardaki askılıkta boynundan asılı olarak bulundu. Adapazarı'na hastaneye getirilen küçük çocuğun sağlık durumu ciddiyetini koruyor

MEDYABAR.COM: Alınan bilgilere göre bu akşam saat 18.00 sıralarında Kaynarca İlçesinin İşaret Mahallesinde meydana gelen olayda bir özel eğitim kurumu öğrencisi olan 10 yaşındaki küçük çocuk okulsonrasında eve geldi.

Bir süre babasıyla oynayan küçük çocuk babasının ayrılmasından sonra odada tek kaldı. Bir süre sonra odaya giren annesi küçük oglunu odada duvardaki askılıkta balya ipiyle asılı olarak buldu.Hemen oğlunu ipten indiren annenin yardım istemesi üzerine baba H. T. eve gelerek ambulansla oğlunu Kaynarca İlçe Devlet Hastanesine getirdi. Küçük çocuk buradaki ilk tedavisonrasında Adapazarı'na Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.Küçük çocuğunsağlık durumunun ağır olduğu belirtildi. Olayın olduğu İşaret Mahallesi muhtarı Eyüp Kaba , medyabar.com muhabirine olayla ilgili ' Küçük çocuk zihinsel engelli. 6 aylık doğdugu için doğum sırasında yaşanan sorun nedeniyle yüzde 50 engelli raporu var.Özel eğitim kurumuna gidiyor. Bu akşamda okul çıkışı babasıyla oynadıktan sonra babası onu odada bırakıp ayrılmış. Annesi de bir süre sonra çocuğunu odada elbise askısına balya ipiyle asılı bulmuş'dedi.

22 Mar 2017 - 21:25 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.