10.00-18.00 saatleri için ani rüzgar hamlesi uyarısı

Türkiye, sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde yağışlara neden olan hava kütlesine ek olarak, bugünden itibaren yeni bir yağışlı sistemin etkisine girdi.

10.00-18.00 saatleri için ani rüzgar hamlesi uyarısı Türkiye, sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde yağışlara neden olan hava kütlesine ek olarak, bugünden itibaren yeni bir yağışlı sistemin etkisine girdi. Yağış özellikle ilimizde etkili oldu.. . Meteoroloji, "Yağışlar öncesi 10'ar dakikalık şiddetli rüzgarın görüleceğini ve bunun ani bir rüzgar hamlesi olduğunu" açıkladı. Meteoroloji bölgemizde kokal Kuvvetli Gökgürültülü sağanak yağış beklendiğini açıkladı Etkili yağışların ve rüzgarın oluşturabileceği ani su baskını, taşkın, yıldırım ve çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların ve yetkililerin tedbirli olmaları istendi. Bu arada Meteoroloji'den ilimizinde aralarında bulunduğu bazı iller için sağanak yağış uyarısında bulundu.. Meteoroloji bugün 10.00-18.00 aralarında, kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış, dolu, kısa süreli fırtına beklendiği açıklayarak vatandaşları uyardı BULVARDA FIRTINA BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ 10 DAKİKALIK FIRTINA ŞEHRİ BU HALE GETİRDİ!

16 May 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.