1. OSB'de sıcağı sıcağına sendika kavgası!

1. OSB'de sendika üyesi oldukları için işten kovulan tekstil fabrikası çalışanlarına destek verdikleri için darp edilen sendika yönetimi, fabrika önünde basın açıklaması yaparken işçilerin sözlü saldırısına uğradı. İki grup arasında bir süre gerginlik yaş

MEDYABAR.COM
ARİFİYE 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir tekstil fabrikasında uzun süredir sendika kavgası yaşanıyor.

İddialara göre 300 kişinin çalıştığı bir tekstil fabrikasındaki 8 işçi, Öz İplik İş Sendikası'na üye olunca fabrika yönetiminden ve sendika istemeyen işçilerden büyük tepki gördü.

 

ÜYE OLUNCA BASKI YEDİLER
Fabrikada yönetimden bir süre baskı gördükleri öne sürülen 8 çalışan durumu sendika yetkililerine bildirdi.
Bir kaç gün önce fabrikaya işçileri ziyarete giden sendika yönetimi, servis şoförleri tarafından darp edildi. Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Murat İnanç ve sendika temsilcileri, bugün basın açıklaması yapmak için olayın yaşandığı fabrika önünde toplandı.

BU HABERLE İLGİLİ:

'İşten attılar, destek için gelenleri de darp ettiler!'

 

"GAVURA VURUR GİBİ VURULUR MU?" 
Açıklamasında sendika temsilcilerini darp eden fabrika çalışanlarına ateş püsküren Öz İplik İş Genel Başkanı  Murat İnanç, "İnsana böyle bu denli gavura vurur gibi vurulur mu? Kaybeden sizler olacaksınız. Öyle fabikada çalışan hanım, eşi servis şoförleriyle ortak mış. Servis şoförleri bize saldıracakmış. Bunun hesabını vereceksiniz" ifadelerini kullandı.

Açıklama sırasında fabrika çalışanları da fabrika kapısına çıkınca ortalık bir anda karıştı. Çalışanlar, sendika temsilcilerine sözlü olarak saldırmaya başladı.

 

KARŞILIKLI ATIŞTILAR
Sendika temsilcileri ve fabrika çalışanları arasındaki sözlü münakaşa bir süre devam etti. Bölgede hazır bekleyen polis, kavgaya müdahale etti.

İki grup arasındaki yaşanan sözlü kavga, yapılan basın açıklamasından sonra son buldu. İki grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı

 

FABRİKA ÖNÜNDE YAŞANAN O KAVGA...

10 Ağu 2015 - 16:20 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.